Drikkebelte til løping

Enhver fritidsløper har behov for vann under trening. Det kan ofte bli slitsomt med ryggsekk, så da passer det perfekt med et drikkebelte. Våre Drikkebelter er skreddersydd for en aktiv livsstil. Om du enten driver aktivt med løping eller som en fritidsaktivitet passer våre drikkebelter perfekt for deg. Våre drikkebelter er skreddersydd for den aktive personen. Her en komfort og passform av drikkebeltet satt i fokus.

Våre drikkebelter til løping er tettsittende og forhindrer spretting og hopping. Andre ryggsekker og drikkebelter har en tendens til å aldri holde seg i ro. Med våre drikkebelter sørger vi for at drikken holder seg der den skal være. Drikkebeltene våre er også designet med svært pustbart materiale. Vekten i drikkebeltene våre er mye bedre fordelt enn ordinære løpesekker og drikkebelter. Dette fører til mindre belastning på kroppen og en mer behagelig løpetur. Vi har alle slags typer drikkebelter. Vi har et bredt utvalg av forskjellige drikkebelter med forskjellig kapasiteter. Dette gir gode valgmuligheter for kortdistanseløperen og den lange turgåeren.

Velocity Sport AS er et selskap som fokuserer på at kunden skal være fornøyd med produktet, så vi tilbyr pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd med drikkebeltet får du pengene tilbake. Dette forutsetter retur innen 3 uker og at du faktisk har testet produktet.

Vi i Velocity Sport AS har en brennende interesse for den aktive livsstilen. Vi søker nye og spennende merkevarer for sportsutstyr som Orange Mud. Vi supplerer med utstyr som løpesekker, sykkelsekker, drikkebelter og annet tilbehør. Vi fokuserer på utstyr som er nyskapende og skiller seg ut fra mengden. Våre drikkebelter er svært brukervennlige, men samtidig stilfulle.

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt