Nettbutikk med drikkeblærer fra Orange Mud

Enhver ryggsekk med drikkesystem har behov for en vannblære. Orange Mud spesialiserer seg på å holde den aktive fritidspersonen hydrert hele veien. Orange Mudhar drikke og hydrering i fokus. Om du enten driver aktivt med løping eller som en fritidsaktivitet passer Orange Mud sine drikkeblærer perfekt for deg. Orange Mud sine drikkeblærer er skreddersydd for den aktive personen. Her en slitestyrke og funksjonsverdi av drikkeblæren satt i fokus.


Forskjellen med Orange Mud sine drikkeløsninger fra ordinære sekker og drikkebelter, er at Orange Mud har designet sine spesifikt for løping, jogging eller turgåing. Som nevnt tidligere er det svært viktig for Orange Mud at produktene er slitesterke og har høy funksjonsverdi. Orange Mud sine løsninger er designer for å ha optimal passform for god komfort. Andre drikkeløsninger har en tendens til å lekke eller gå i stykker etter kort tid. Med Orange Mud sine drikkeløsninger sørger de for at drikken holder seg der den skal være. Orange Mud sine drikkeløsninger er laget for at alle skal kunne ha deres produkter med på tur.

Drikkeblærene til Orange Mud er allsidige og passer i de fleste sekker.  Orange Mud har alle slags typer drikkeløsninger. Orange Mud har et bredt utvalg av forskjellige drikkebelter med forskjellig kapasiteter. Dette gir gode valgmuligheter for kortdistanseløperen og den lange turgåeren.


Orange Mud er et selskap som fokuserer på at kunden skal være fornøyd med produktet, så Orange Mud tilbyr Beyond Lifetime garanti. Hvis du noen gang skulle oppleve en feil med produktet, fikser Orange Mud eller bytter produktet ditt. Hvis du også har mistet en del eller må bytte en ventil, tilbyr Orange Mud et bredt utvalg av erstatningsdeler.

 Orange Mud har en brennende interesse for den aktive livsstilen. De søker nye og spennende løsninger til det å holde seg hydrert. Orange Mud supplerer med utstyr som Drikkeblærer, vannflasker og annet tilbehør. Orange Mud fokuserer på utstyr som er slitesterkt og skiller seg ut fra mengden. Orange Mud sine drikkeløsninger er svært brukervennlige, men samtidig stilfulle.

Orange

Orange Mud

MudOrange Mud

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt