Nettbutikk med stort utvalg av løpesekker

Dersom du er på jakt etter en løpesekk kan du ta en titt på vårt brede utvalg av løpesekker og sykkelsekker. Våre løpesekker fra Orange Mud er skreddersydd for en aktiv livsstil. Om du enten driver aktivt med løping eller som en fritidsaktivitet passer våre løpesekker perfekt for deg.

Forskjellen med våre løpesekker fra ordinære sekker, er at våre er designet spesifikt for løping eller jogging. Løpesekkene våre er tettsittende som forhindrer spretting og hopping. Løpesekkene er også designet med svært pustbart materiale. Vekten i løpesekkene våre er mye bedre fordelt enn ordinære løpesekker. Dette fører til mindre belastning på kroppen og en behageligere løpetur. Vi har alle slags typer løpesekker.

Enten om du kun vil ha med en vannflaske, mobil og en energibar eller om du skal på eventyr og trenger mer utsyr har vi løpesekken for deg.

Din tilfredshet er vår lykke
Vi i Velocity Sport AS er et selskap som fokuserer på at kunden skal være fornøyd med produktet, så vi tilbyr pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd med løpesekken fra Orange Mud får du pengene tilbake. Dette forutsetter retur innen 3 uker og at du faktisk har testet produktet.

Vi i Velocity Sport AS har en brennende interesse for den aktive livsstilen. Vi søker nye og spennende merkevarer for sportsutstyr som Orange Mud. Vi supplerer med utstyr som løpesekker, sykkelsekker og annet tilbehør. Vi fokuserer på utstyr som er nyskapende og skiller seg ut fra mengden. Løpesekkene våre er svært brukervennlige, men samtidig stilfulle.

Du kan trygt ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre løpesekker!

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt