Ryggsekk med drikkesystem

Planlegger du å skaffe deg en Ryggsekk med drikkesystem kan du ta en titt på vårt brede utvalg av løpesekker og sykkelsekker. Våre ryggsekker med drikkesystem fra Orange Mud er skreddersydd for en aktiv livsstil. Om du enten driver aktivt med løping eller som en fritidsaktivitet passer våre løpesekker perfekt for deg. Mange våre ryggsekker med drikkesystem er laget med avtakbar blære som gjør det praktisk for enten korte eller lengere turer.

Våre ryggsekker med drikkesystem er designet spesifikt for løping eller jogging. Ønsker du en ryggsekk med drikkesystem som er tettsittende og som forhindrer spretting og hopping? Da kan du trygt velge i vårt sortiment!
Ryggsekkene med drikkesystem designet med svært pustbart materiale. Vekten i våre ryggsekker er bedre fordelt enn ordinære løpesekker. Dette fører til mindre slitasje på kroppen og en behageligere løpetur. Vi har alle slags typer ryggsekker med drikkesystem. Vi har et bredt utvalg av forskjellige ryggsekker med drikkesystem med forskjellig kapasiteter. Dette gir gode valgmuligheter for kortdistanseløperen og den lange turgåeren.

Vi i Velocity Sport AS er et selskap som fokuserer på at kunden skal være fornøyd med produktet, så vi tilbyr pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd med ryggsekken med drikkesystem fra Orange Mud får du pengene tilbake. Dette forutsetter retur innen 3 uker og at du faktisk har testet produktet.

Vi i Velocity Sport AS har en brennende interesse for den aktive livsstilen. Vi søker nye og spennende merkevarer for sportsutstyr som Orange Mud. Vi supplerer med utstyr som løpesekker, sykkelsekker, ryggsekker med drikkesystem og annet tilbehør. Vi fokuserer på utstyr som er nyskapende og skiller seg ut fra mengden.
Våre ryggsekker med drikkesystem er svært brukervennlige, men samtidig stilfulle.

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt