Skal du kjøpe ny sykkelsekk?

Dersom du vurderer å kjøpe ny sykkelsekk kan du trygt ta en titt på vårt brede utvalg. Våre sykkelsekker fra Orange Mud er skreddersydd for en aktiv livsstil. Og passer perfekt for både deg som driver aktivt med sykling, men også for deg som betrakter sykling som en fritidsaktivitet.

 

Slik skiller våre sykkelsekker seg ut fra mengden

Forskjellen med våre sykkelsekker fra ordinære sekker, er at våre sekker er designet spesifikt for vei- og terrengsykling. Sykkelsekkene våre er tettsittende som forhindrer spretting og hopping. I tillegg til å være designet med svært pustbart materiale.
Vekten i sykkelsekkene våre er også bedre fordelt enn ordinære sykkelsekker. Dette fører til mindre belastning på kroppen og en behageligere løpetur. Vi har alle slags typer sykkelsekker. Enten om du kun vil ha med en vannflaske, mobil og en energibar eller om du skal på eventyr og trenger mer utsyr har vi sykkelsekken for deg.

Velocity Sport AS er et selskap som fokuserer på at kunden skal være fornøyd med produktet, så vi tilbyr pengene tilbake garanti. Hvis du ikke er fornøyd med sykkelsekken fra Orange Mud får du pengene tilbake. Dette forutsetter retur innen 3 uker og at du faktisk har testet produktet.

Vi i Velocity Sport AS har en brennende interesse for den aktive livsstilen. Vi søker nye og spennende merkevarer for sportsutstyr som Orange Mud. Vi supplerer med utstyr som løpesekker, sykkelsekker og annet tilbehør. Vi fokuserer på utstyr som er nyskapende og skiller seg ut fra mengden.

Sykkelsekkene våre er svært brukervennlige, men samtidig stilfulle.

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt