Behov for vanntett sykkelsekk?

Vi har designet en rekke vanntette sykkelsekker for skikkelige eventyr, slik at du kan sykle mil etter mil med mye plass, god komfort og ypperlig funksjonalitet. Våre ryggsekker for sykkel sitter ekstremt godt og stabilt på kroppen, selv i det røffeste terrenget. Skulderområdet er også utvidet for ytterligere bevegelsesfrihet.

 

Nettbutikk for deg som vektlegger kvalitet

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg som garantert dekker dine behov. I tillegg har vi som passionrike fagfolk stilt en rekke krav til våre produkter når vi også forventer komfort og høy kvalitet i tillegg til å tåle fuktige forhold. Kort og godt er vi en kvalitetsleverandør som søker merkevarer som skiller seg ut fra mengden.

Vi er anerkjente for vår kundeservice når vi vet langt over gjennomsnittet hva som kjennetegner riktige produkter til rett tid i et aktivt liv. Vår rådgivning har vært essensiell for en rekke utøvere i jakten på gode vanntette sekker som tåler robuste sykkelturer.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre vanntette sykkelsekker!

Kontakt oss

Velocity Sport AS

Nordre Kullerød 23 

3241 Sandefjord

post@velocitysport.no

Tel: +47 915 14 522

Org nr: 914 156 475


Aktuelt